Καλωσορίσατε στο αερόστατό μου

Οι περιπέτειες της Καρλόττας

Προτού επιβιβαστείτε σε αυτό το αερόστατο, η Καρλόττα σας προτείνει να διαβάσετε το βιογραφικό της καθώς και πώς προέκυψε, για να απολαύσετε τις περιπέτειές της!

Τρίτη

Η απογείωση του αεροστάτου

Αερόστατο
5 Ιουνίου 2012


Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας πληροφορώ ότι το αερόστατό μου αναχωρεί οσονούπω για την πρώτη του διαδικτυακή πτήση, για να μεταφέρει "άνευ ορίων και άνευ όρων" τις πρώτες αποσκευές με τις περιπέτειες της πηδαλιούχου του. Τα δεσμά των λέξεων θα λυθούν σήμερα το απόγευμα, ημέρα τυχαία του θέρους, "εν ώρα αγαθής συμπνοίας των στοιχείων", εν έτει 2012.

Κι επειδή - ως γνωστό - το αερόστατό μου δεν νοείται να σταθμεύει  εντός οιωνδήποτε ουρανοφραγμάτων, θα διασχίζει από τούδε και στο εξής ελεύθερα τους ουράνιους αιθέρες της νήσου μας, από όπου και θα σας στέλλει σε άτακτα χρονικά διαστήματα τις ανταποκρίσεις του.

Σας καλώ  να επιβιβαστείτε ως κριτικοί αεροναύτες στο καλάθι του, φέροντας - εάν το επιθυμείτε - την αύρα των δικών σας σχολίων (επωνύμως, ανωνύμως ή ψευδωνύμως), για να καταστεί δυνατή η ανύψωσις του αεροστάτου τούτου, καθαίροντας και πετώντας από την λέμβο του "τα μυαρά έρματα" των χαλεπών καιρών.

Καλό συναπάντημα !

Η άνους Καρλόττα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου